EL TEU VOT, LA NOSTRA FORCA!

(Dilluns, 11 de febrer de 2019)

La campanya electoral finalitza avui, dilluns. Dimecres tenim una cita amb les urnes per decidir qui i com defensarà els nostres drets els pròxims quatre anys.

Des de la Intersindical-CSC som conscients que heu estat bombardejats amb informació i propaganda pels diversos sindicats i, per la banda que ens toca, us demanem disculpes però, al mateix temps, sabem que és important que disposeu del màxim d’informació perquè trieu aquella opció que us generi més confiança.

Durant aquesta campanya electoral no us hem promès impossibles, som conscients de la situació del sector i de com les entitats pretenen retallar despeses tot aprimant encara més les plantilles –com a exemple, l’ERO que s’ha presentat a CaixaBank tot just acabades les eleccions sindicals- una autèntica obscenitat.

Perquè creiem fermament que cal establir noves majories sindicals per evitar connivències ambl’empresa, hem fet durant tota la campanya electoral una crida a la unitat d’acció de totes les forces sindicals. Aquesta aposta és ferma i la considerem imprescindible per poder lluitar contra qualsevol possible agressió del Banc als llocs de feina, per combatre els excessos de jornada, les càrregues de treball que patim i que, del cert, afecten la nostra salut i benestar personal.

Des de la Intersindical-CSC només us podem prometre allò que és a les nostres mans: no signarem cap mena d’acord que perjudiqui la plantillaI no només no els signarem, hi plantarem cara amb totes les nostres forces. I serem al vostre costat per donar-vos suport en la multitud de problemes que marquen el nostre dia a dia, sense estridències publicitàries, fent sindicalisme de proximitat i exercint contrapoder davant l’empresa.

Oferim la mà oberta, de forma sincera, a la unitat d’acció de les forces sindicals. Al mateix temps, però, enfrontarem un puny tancat fet de dignitat a qualsevol renúncia, agressió o abús que ataqui els interessos del conjunt de la plantilla o de part d’aquesta.

El dimecres 13 de febrer vosaltres decidireu, el vostre vot ha estat i serà la nostra força. Us el demanem per darrer cop en aquesta campanya electoral, oferiu-nos la vostra confiança perquè puguem, junts, avançar en la defensa dels nostres drets sense connivències ni peatges amb l’empresa.

Dibuixem el futur plegats!

Dempeus! Plantem cara!

 

CRISI?

(6 de febrer de 2019)

Crisi: “Fase circumstancialment difícil que travessa una persona, una empresa, una indústria, un govern, etc.” . diu l’IEC.

Aquesta es la paraula que més utilitza la patronal per poder retallar i retallar

Volem recordar que en els últims deu anys hi ha hagut una baixada de treballadors a la banca superior al 30%.

Al Banc de Sabadell no en som una excepció. Estem veient dia a dia com tanquen o fusionen oficines, s’amortitzen llocs de treball, es deixa de contractar ETTS i es produeixen més acomiadaments.

La transformació tecnològica, engegada per la banca també té efectes negatius en la plantilla.

Això suposa més feina amb menys personal, més estrès, més perllongaments de jornada, menys salut.

Els resultats de l’enquesta “Great place to work” on només el 56% dels companys està content en  el lloc on treballa, reflexa clarament la situació que patim.

Hem de fer la feina ben feta seguint les normatives del banc per no donar-los la oportunitat de sancions innecessàries.

Com sabeu, el pròxim 13 de Febrer hi ha eleccions al Banc. Es el moment decisiu per elegir qui millor et pot representar i protegir els nostres drets.

Des de la Intersindical-CSC, defensarem les nostres condicions laborals i plantarem cara.

Des de la Intersindical-CSC reclamem Unitat d’acció per canviar les coses i conformar majories que no hipotequin el nostre futur.

Dempeus! Plantem cara!

VOTA’NS!

 

MALES DECISIONS…

(28 de gener de 2019)

Ja fa dies que ho dèiem, les males decisions del banc han perjudicat tota la plantilla.

Ara, poc abans de sortir els resultats de l’any 2018, sabem que el cost del canvi de sistema informàtic a TSB ha estat de 226 milions d’euros.

Podríem preguntar a la cúpula del banc quan fa que no canvien les eines essencials per realitzar la nostra tasca. Dispensadors, caixers, plataforma informàtica i d’altres, han quedat en molts casos obsolets i ens afecten greument en el dia a dia.

A més, per poder “alleugerir” aquesta quantitat indecent de despesa, ens retallen incentius, tanquen oficines, deixen de contractar ETTS, augmenten comissions…

Amb aquestes MALES DECISIONS han perjudicat a tota la plantilla del banc que rep pressions per totes bandes per aconseguir els objectius.

El pròxim 13 de febrer hi ha Eleccions Sindicals al Banc de Sabadell. Ajuda’ns amb el teu vot, a defensar els nostres drets laborals, fes-nos confiança!

Des de la Intersindical-CSC reclamem Unitat d’acció per canviar els coses i conformar majories que no estiguin tutelades per l’empresa!

Dempeus! Plantem cara!
Vota’t!, vota’ns!
Intersindical-CSC – Secció Sindical Banc Sabadell

 

COMPTEM AMB TU!

(25 de gener de 2019)

A la Intersindical-CSC estem amb tu, perquè som com tu. Som treballadores i treballadors defensant companys i companyes. Per això, coneixem perfectament com és el dia a dia a la feina i comprenem com et sents.

Sabem que la pressió és insostenible i que, a més de complir els objectius injustos i moltes vegades inabastables que ens marca el banc , hem de prestar el millor servei als clients, amb el millor somriure, independentment de la nostra situació laboral i personal.

No n’hi ha prou amb que allarguem les jornades, fent la feina dels companys que ja no hi són… l’empresa només busca rendibilitat. Mentre el personal atenem el millor possible als clients, les direccions només exigeixen resultats. Estem farts de regles del joc opaques i que canvien a mig partit.

No som màquines, som persones!

I a la Intersindical-CSC ho sabem bé. Sempre estem a prop teu i compromesos amb tu.

El proper 13 de febrer celebrem Eleccions Sindicals al Banc de Sabadell. És el moment decisiu per triar a qui veritablement et coneix i t’ajuda.

Si també penses que no som màquines, que no som responsables de les decisions que prenen els nostres superiors i que, en definitiva, som els perjudicats d’una situació que no hem creat, fes-nos confiança!

Des de la Intersindical-CSC reclamem Unitat d’acció per canviar els coses i conformar majories que no estiguin tutelades per l’empresa!

Dempeus! Plantem cara!

Vota’t!, vota’ns!