CSC_BS

Un nou web pensat per a esdevenir una eina d’utilitat per a tots els treballadors/es del banc

Avui la Secció sindical de la CSC al Grup Banc Sabadell compartim amb vosaltres aquest nou lloc que pretén esdevenir una eina útil per al conjunt dels i les treballadores de l’entitat.

Facilitar el contacte amb l’afiliació i tots els treballadors del banc

Des del nou web podreu contactar amb nosaltres mitjançant un senzill formulari que us assegura la confidencialitat de les vostres consultes i, al mateix temps, ens permetrà contestar-vos amb més rapidesa i eficiència.

Legislació, normativa i guies laborals al vostre abast

Un dels elements que aporta més valor afegit a aquest nou web és tot el seguit de documents que posem al vostre abast i que us permetran conèixer millor els vostres drets.

Des del conveni col·lectiu del sector, passant per tots els acords que constitueixen el cos normatiu de l’entitat, fins a diverses guies i documents sobre el món laboral i l’actuació social són al vostre abast amb un sol clic.

Actuar localment, pensar globalment

Hem estructurat les categories de notícies per a què disposeu d’informació de tots els àmbits que ens afecten com a treballadors/es del banc i com a ciutadans d’un país que està vivint un moment crucial de la seva història.

Imatge corporativa unificada i usabilitat en dispositius mòbils

Hem unificat la imatge corporativa del web de la Secció sindical amb els estàndards de la CSC. Així mateix us assegurem una experiència de navegació agradable des de dispositius mòbils.

Presència renovada a les xarxes socials

Paral·lelament al llançament del nou web implementarem una major presència a les xarxes socials mitjançant el nostre compte de Twitter i tots els espais de difusió de la Confederació Sindical Catalana. Aquesta estratègia comunicativa ens permetrà fer arribar a més persones la nostra actuació sindical així com enfortir el nostre discurs amb les aportacions que rebrem des de l’oficina de comunicació de la CSC.

Confiem que aquesta nova eina us sigui d’utilitat. Rebeu una salutació cordial,

Secció sindical de la CSC al Grup Banc Sabadell
CSC, el sindicat català, la teva força!