La Intersindical-CSC ha incorporat a la seva estructura de serveis públics la secció sindical de Bombers de la Generalitat.

Bombers Intersindical-CSC té el seu origen en les primeres assemblees de bombers prèvies al Decret de 2014 d’imposició de l’horari. Aquell primer moviment es va anomenar Bombers pel Canvi.

A les eleccions sindicals de 2015 es van integrar sota unes altres sigles obtenint representació, però la voluntat de millora d’infraestructura i funcionament i alhora la necessitat d’establir una base més àmplia en la mesa sectorial ha fet que aquests s’integressin en la llista d’Intersindical-CSC creant la secció específica de Bombers.

Tant la Intersindical-CSC com els membres de la secció sindical de Bombers es mostren molt satifets per sumar, donat que per una banda el sindicat republicà ofereix tota una estructura logística, tècnica i humana molt important que ha de permetre a Bombers donar un salt qualitatiu en tot el que volem fer i per la I-CSC comporta obtenir presència en un sector vital en la construcció de la República Catalana.

En aquesta línia, les candidatures que ha presentat la Intersindical-CSC per concòrrer a les eleccions a la Generalitat de Catalunya del proper 6 de març ja inclou una important presència de la nova secció sindical, fet que mostra el compromís per ambdues parts de treballar per la millora de les condicions de vida del col·lectiu en particular però especialment millorar els serveis que reben la ciutadania.

Es pot seguir l’actualitat de Bombers Intersindical-CSC a twitter i facebook