La campanya electoral finalitza avui, dilluns. Dimecres tenim una cita amb les urnes per decidir qui i com defensarà els nostres drets els pròxims quatre anys.

Des de la Intersindical-CSC som conscients que heu estat bombardejats amb informació i propaganda pels diversos sindicats i, per la banda que ens toca, us demanem disculpes però, al mateix temps, sabem que és important que disposeu del màxim d’informació perquè trieu aquella opció que us generi més confiança.

Durant aquesta campanya electoral no us hem promès impossibles, som conscients de la situació del sector i de com les entitats pretenen retallar despeses tot aprimant encara més les plantilles –com a exemple, l’ERO que s’ha presentat a CaixaBank tot just acabades les eleccions sindicals- una autèntica obscenitat.

Perquè creiem fermament que cal establir noves majories sindicals per evitar connivències amb l’empresa, hem fet durant tota la campanya electoral una crida a la unitat d’acció de totes les forces sindicals. Aquesta aposta és ferma i la considerem imprescindible per poder lluitar contra qualsevol possible agressió del Banc als llocs de feina, per combatre els excessos de jornada, les càrregues de treball que patim i que, del cert, afecten la nostra salut i benestar personal.

Des de la Intersindical-CSC només us podem prometre allò que és a les nostres mans: no signarem cap mena d’acord que perjudiqui la plantilla. I no només no els signarem, hi plantarem cara amb totes les nostres forces. I serem al vostre costat per donar-vos suport en la multitud de problemes que marquen el nostre dia a dia, sense estridències publicitàries, fent sindicalisme de proximitat i exercint contrapoder davant l’empresa.

Oferim la mà oberta, de forma sincera, a la unitat d’acció de les forces sindicals. Al mateix temps, però, enfrontarem un puny tancat fet de dignitat a qualsevol renúncia, agressió o abús que ataqui els interessos del conjunt de la plantilla o de part d’aquesta.

El dimecres 13 de febrer vosaltres decidireu, el vostre vot ha estat i serà la nostra força. Us el demanem per darrer cop en aquesta campanya electoral, oferiu-nos la vostra confiança perquè puguem, junts, avançar en la defensa dels nostres drets sense connivències ni peatges amb l’empresa.

Dibuixem el futur plegats!

Dempeus! Plantem cara!