A la Intersindical-CSC estem amb tu, perquè som com tu. Som treballadores i treballadors defensant companys i companyes. Per això, coneixem perfectament com és el dia a dia a la feina i comprenem com et sents.

Sabem que la pressió és insostenible i que, a més de complir els objectius injustos i moltes vegades inabastables que ens marca el banc , hem de prestar el millor servei als clients, amb el millor somriure, independentment de la nostra situació laboral i personal.

No n’hi ha prou amb que allarguem les jornades, fent la feina dels companys que ja no hi són… l’empresa només busca rendibilitat. Mentre el personal atenem el millor possible als clients, les direccions només exigeixen resultats. Estem farts de regles del joc opaques i que canvien a mig partit.

No som màquines, som persones!

I a la Intersindical-CSC ho sabem bé. Sempre estem a prop teu i compromesos amb tu.

El proper 13 de febrer celebrem Eleccions Sindicals al Banc de Sabadell. És el moment decisiu per triar a qui veritablement et coneix i t’ajuda.

Si també penses que no som màquines, que no som responsables de les decisions que prenen els nostres superiors i que, en definitiva, som els perjudicats d’una situació que no hem creat, fes-nos confiança!

Des de la Intersindical-CSC reclamem Unitat d’acció per canviar els coses i conformar majories que no estiguin tutelades per l’empresa!

Dempeus! Plantem cara!

Vota’t!, vota’ns!