38,66 milions d’euros es el pastís que es repartiran 69 directius del nostre Banc amb el que anomenen PLAN ESTRATEGICO que contempla un creixement dels resultats del 74% en tres anys. (quasi res!)

I això es només “l’aperitiu”, ja que el variable d’aquests imprescindibles directius podrà arribar al doble del sou fix, ja que segons ells, han contribuït al benefici de l’empresa per la responsabilitat i excepcional feina realitzada de manera única i extraordinària a totes les seves funcions.

Sona a ironia, o potser a burla, que 69 directius que són òbviament els que tenen els sous més alts, vegin augmentats indecentment el seu salari, quan la resta de mortals (16.000) que estem traient el fetge per la boca, perllongant constantment la jornada, suportant pressions dels comandaments superiors, deixant-hi la salut, etc…, veiem retallats els incentius i modificats quan son massa elevats.

Més si tenim en compte que l’any 2017 “sorprenentment” els beneficis s’han reduït un 66% a Espanya, per la qual cosa la plantilla es quedarà sense cobrar la ½ paga de beneficis.

Alguns han de reflexionar per què realment es per sentir vergonya!

Encara no s’han adonat que es gracies al gran esforç de la plantilla que ells poden rebre el que reben. I encara menyspreen la plantilla dient que son millorables per què no han complert amb les expectatives i cal una millora de comportament i responsabilitat…. SENSE PARAULES.

A veure si els passa com la dita del burro que per poder estalviar li donaven cada vegada menys menjar fins que finalment va morir per inanició…

Potser caldrà plantar-nos!

“I jo pregunto als economistes polítics, als moralistes, si han calculat el nombre d’individus que és necessari condemnar a la misèria, al treball desproporcionat, a la desmoralització, a la ignorància crapulosa, a la desgràcia invencible, a la penúria absoluta, per produir un ric.”
Almeida Garret

CSC, avancem amb tu!