6719324669_fd49471149_o

Quan vegis la barba del teu veí tallar, posa la teva a remullar!

ERO A BANC SABADELL?

La digitalització ha arribat a la banca. Totes les entitats financeres de l’estat espanyol estan modificant l’estructura de les seves xarxes comercials, canalitzant-les cap a l’entorn digital. I això comporta reducció d’oficines i de personal.

Quasi la totalitat d’aquestes entitats han dit què faran amb l’excés de personal i com ho faran. Algunes, fins i tot, ja han negociat la manera de fer-ho amb els sindicats. I el Banc Sabadell? S’hi ha posicionat?

De la mateixa manera que el Bankinter, Banc Sabadell s’ha mantingut al marge de la reducció de plantilles durant l’any 2016. Malgrat tot, el conseller delegat, el Sr. Jaume Guardiola, va reconèixer, en la presentació de resultats del primer semestre, que és un tema temporal. Davant els periodistes i analistes va assegurar que per afrontar la situació de baixos tipus d’interès caldrà prendre mesures. Textualment, va dir que hi hauria ajustaments a la xarxa. I aquesta informació ha estat publicada en un conegut diari digital d’economia.

Algun sindicat s’ha omplert la boca explicant que s’havia reunit amb direcció i els havien dit per activa i per passiva que NO hi hauria cap reducció de plantilla, tal com passa a gairebé tota la banca espanyola. Ara, ves per on, el Sr. Guardiola, a la premsa, diu el contrari. A qui hem de creure?

El proper dia 22, els sindicats estem convocats per l’empresa a una reunió.

Des de la CSC, estarem pendents i tornarem a demanar que ens informin dels projectes que tingui l’empresa respecte a la plantilla.

Us seguirem informant…

CSC, AVANCEM AMB TU!

CSC, el sindicat català