pc

Tothom coneixem la dita que resa “val més prevenir que curar”, evitar dur a terme accions que poden tenir conseqüències negatives sobre la nostra salut, seguretat o, en el cas que ens ocupa, problemes greus en l’àmbit laboral.

Des de la secció sindical de la CSC al Grup Banc Sabadell us comuniquem que darrerament s’han produït alguns acomiadaments provocats, sobretot, per una relaxació en les nostres tasques diàries o per excessos de confiança amb clients.

Des de la CSC us recordem que:

  • Sota cap concepte podem treure informació confidencial del Banc.
  • Hem de fer un ús adequat dels recursos de la nostra feina. Cal evitar fer un ús NO professional dels diversos recursos (informàtics, etc…) que disposem. Mai utilitzeu les eines informàtiques del banc per a qüestions personals: és un sistema centralitzat i sempre quedarà un rastre digital.
  • Aneu amb moltíssima cura amb els correus electrònics que envieu fora de l’àmbit estricte del banc (correus personals, etc…).
  • Mai visiteu pagines d’internet No permeses.
  • Sota cap concepte hem d’excedir-nos de les nostres atribucions professionals, fins i tot en aquells casos que ens puguin semblar de poca transcendència.
  • Siguem especialment curosos en concedir mes risc del permès, especialment en targetes. Davant d’aquests casos, demaneu sempre autorització d’un superior.
  • Mai no utilitzeu la paraula de pas d’un altre company ni deixeu que ningú utilitzi la vostra.

Al Banc li sobra gent… Incomplint la normativa els facilitem motius per acomiadar-nos. I ara, a més, tenim a sobre el tema de les transferències… Reflexionem-hi i actuem amb prudència, ens hi va el nostre lloc de feina.

Així mateix, és molt important que puguem comunicar al banc qui integra la secció sindical ja que ens dota d’eines per a actuar davant d’acomiadaments o altres actuacions disciplinàries. Al full d’afiliació/actualització de dades que enllacem just a baix, podreu indicar si voleu que es comuniqui al banc que sou integrants de la secció sindical.

CSC, el teu sindicat, la teva força!

Afilia’t !! (pica ací per afiliar-te o actualitzar les teves dades)