Davant de situacions de calat com aquesta apostem per la transparència informativa defugint tacticismes per "guanyar" afiliats a qualsevol preu.

Davant de situacions de calat com aquesta apostem per la transparència informativa defugint tacticismes per “guanyar” afiliats a qualsevol preu.

El 30 de març tingué lloc la reunió que estava prevista per al passat 22 i que és va posposar. Al marge dels petits serrells que falta concretar per temes estrictament de concepte i semàntics, aquesta reunió ha estat centrada, exclusivament, en els temes on hi ha divergències entre les parts. Aquests temes són, d’una banda, la firma per part de l’empresa BSOS com a afectada per ser la societat que es subroga els empleats BS, i de l’altra, la carta “ad personam” que l’empresa hauria de donar als afectats on es recollissin els reconeixements de drets que actualment tenen aquestes persones (procedència, nivell salarial i antiguitat).

Els sindicats, majoritàriament, ens hem mostrat a favor d’obtenir aquestes demandes, ja que no suposa cap garantia complementària a les que ja tenen i podria donar una seguretat afegida als afectats. El Banc, però, ha argumentat que la firma de BSOS no la veuen necessària, ja que és una empresa 100% capital BS, i no troben que calgui la carta personal, ja que ja estarien les garanties incloses en el pacte general, on ja hi consta una relació del treballadors i la seva procedència. No obstant, estudiaran accedir a la signatura per part de BSOS, però en cap cas faran la carta personal.

Properament, l’empresa farà les esmenes corresponents al pacte i ens podrien donar la conformitat a l’adhesió de la firma de BSOS. Sense entrar a fons en la resta d’esmenes, es preveu un suport majoritari al pacte amb la firma de BSOS, però caldrà concretar més acuradament en la propera reunió, que està prevista per a la setmana vinent.

Us seguirem informant.

Secció sindical CSC

CSC