Foto: estoc CSC

Foto: estoc CSC

A causa de la tensió que està creant aquest tema en les persones afectades, des del nostre sindicat us volem transmetre l’únic que és cert a dia d’avui :

  • L’empresa està dilatant més del que sembla necessari l’inici del procés de negociacions formals amb els sindicats. Només hi ha hagut contactes telefònics puntuals.
  • El Banc ha fet saber que aplicarà l’article 44 de l’E.T. independentment del suport sindical, la qual cosa deixa en evidència la bona voluntat per arribar a acords.
  • Avui mateix RRHH ens ha convocat a una reunió pel proper dimecres 24 de febrer.

La responsabilitat dels sindicats és defensar els treballadors i no contribuir a generar més neguit del que ja provoca de per sí la dilatació i indefinició del procés de negociació per part de l’empresa.

Aquest és un tema molt important i no es pot jugar amb els sentiments de les persones afectades.

Com ja hem dit en anteriors comunicats, estem totalment en contra de la decisió de l’empresa d’aplicar l’article 44 de l’E.T., ja que no ho veiem necessari ni justificat.

Quan sapiguem quina és la proposta formal i concreta de l’empresa serà el moment d’informar i actuar en conseqüència. Ara no és moment d’espantar ni tranquil·litzar innecessàriament ningú.

Atès que l’empresa ens limita la nostra actuació a l’hora d’informar-vos, us oferim la possibilitat de contactar amb nosaltres, per qualsevol consulta que vulgueu fer, mitjançant el correu electrònic csc_bs@gmx.com o les extensions telefòniques 30216 i 39805.

Us seguirem informant.

17 de febrer de 2016