Josep Oliu   |   Foto: agències

Josep Oliu | Foto: agències

Banc Sabadell va tancar el 2015 a Girona amb un volum de negoci de 5.500 milions d’euros “en un entorn d’alta competitivitat”. El banc, a més, ha augmentat la seva activitat comercial a Girona amb més finançament a les famílies, atracció de clients i més recursos dels dipositats.

En finançament a particulars, Banc Sabadell va créixer a les comarques gironines un 25,3% en relació amb l’exercici anterior. També va créixer el finançament per a la compra d’un habitatge. El 2015 l’entitat va tancar un 31% més d’operacions hipotecàries que fa un any. L’import d’aquestes va superar els 98,6 milions d’euros, un 42,5% més.

L’entitat bancària va aconseguir 15.643 clients nous, dels quals 2.140 són empreses i la resta, particulars.

Els recursos de clients van créixer un 3%, al mateix temps que també va augmentar l’aposta dels gironins pels fonts d’inversió com a productes de major rendibilitat per als seus estalvis. El patrimoni de fons d’inversió va arribar als 377,6 milions d’euros, un 38,4% més. El nombre de clients gironins el 31 de desembre de 2015 era de 21.422, un 46,3% més.

Un altre punt destacat de l’exercici comercial de la demarcació és la “important quota de clients” que té el banc a Girona capital i la seva àrea d’influència, on arriba a unes quotes d’un 25% en particulars i un 59% en empreses.

L’exercici a la demarcació s’ha caracteritzat també per l’augment de l’activitat comercial del banc “gràcies a la bona acceptació de productes molt competitius, com ara el compte Expansió”.

Article d’Imma Bosch  publicat a El Punt Avui