Carta oberta de la Secció sindical de la Intersindical-Confederació Sindical Catalana (CSC) del Grup Banc Sabadell a la direcció de l'entitat

Des de la Secció sindical de la Intersindical-CSC al Grup Banc de Sabadell, adaptem aquell lema que s’ha usat per cohesionar la societat catalana: VOTA SENSE VERGONYA, VOTA AMB LLIBERTAT!!

VERGONYA!

Carta oberta de la Secció sindical de la Intersindical-CSC del Grup Banc Sabadell a la direcció de l’entitat

Des de la Secció sindical de la Intersindical-CSC al Grup Banc de Sabadell instem la Direcció del Grup Banc Sabadell a desvincular-se immediatament de la declaració institucional de l’AEB i la CECA.

La Asociación Española de Banca, CECA i la direcció del Banc Sabadell ens han deixat, altre cop, als treballadors/des de l’entitat amb el cul a l’aire. Sentim VERGONYA de la declaració institucional que va fer la patronal; al nostre lloc de feina ens estan fent passar VERGONYA; davant els nostres clients sentim VERGONYA!

Vàrem sentir VERGONYA quan se’ns culpabilitzava a la plantilla -que som davant el públic- per les hipoteques… quants de nosaltres, però, aprovàvem els riscos dels promotors? VERGONYA!

Vàrem sentir VERGONYA per les preferents; havíem de donar la cara davant els ciutadans com si nosaltres les haguéssim inventat i promocionat. D’altres s’enriquien obscenament amb una pràctica de VERGONYA.

Com a treballadors hem passat VERGONYA en veure com hi ha gent sense casa mentre es venia la promoció a preu ridícul a nous especuladors, a sangoneres de tota mena. VERGONYA i impotència.

Ara, davant la declaració antidemocràtica i casernària de l’AEB i CECA, una professió que hauria de transmetre confiança -treballem amb els estalvis i els projectes vitals de les persones- torna a quedar a l’alçada del betum gràcies als de dalt, als que mai no donen la cara, als que ara callen… VERGONYA!

Volen generar por i no sabem si ho aconseguiran, però a nosaltres se’ns ha girat una allau de feina improductiva donant la cara i passant VERGONYA. Com es comptabilitzaran les hores laborals que perdrem disculpant-nos davant els nostres clients? Se li sumaran aquestes hores de feina emocionalment esgotadores al temps de treball de la direcció? Com se’ns compensarà als treballadors de tanta, tanta VERGONYA?

Des de la Secció sindical de la Intersindical-CSC al Grup Banc de Sabadell instem la Direcció del Grup Banc Sabadell a desvincular-se immediatament de la declaració institucional de l’AEB i la CECA. Davant aquesta acció inadmissible i irresponsable hi ha en joc els nostres llocs de treball, les nostres famílies, la nostra dignitat…

Així mateix rebutgem frontalment la pràctica de la política de la por, la coacció i la mentida.

Des de la Secció sindical de la Intersindical-CSC al Grup Banc de Sabadell, adaptem aquell lema que s’ha usat per cohesionar la societat catalana:

VOTA SENSE VERGONYA, VOTA AMB LLIBERTAT!!