La campanya de la CSC ha estat marcada per una forta reivindicació independentista

La campanya de la CSC ha estat marcada per una forta reivindicació independentista

Al Banc Sabadell el sindicat català obté 20 delegats/des | Al BBVA “mesa provincial” de Barcelona s’aconsegueixen 3 delegats | La CSC, consolida la seva representació al sector bancari a Catalunya amb un 5’7% tot i concórrer a només dues entitats | La campanya electoral de la CSC, en clau nítidament independentista, destaca per insòlita en l’àmbit bancari i el sindical en general.

A les eleccions sindicals de banca, celebrades el passat dimecres 11 de febrer, la CSC obtingué 23 delegats i delegades sindicals, consolidant la seva representació al sector.

un element destacable, per insòlit al món sindical, ha estat la campanya nítidament independentista que s’ha dut a terme tot situant el dret a la sobirania del poble català com a element destacat del programa electoral

Banc Sabadell

Al Grup Banc Sabadell s’obtingué un total de 20 representants sindicals amb un increment del 35% dels vots respecte de les eleccions anteriors. La CSC incrementa en 2 el nombre de delegats i obté, així, representació a totes les demarcacions territorials de Catalunya malgrat l’augment del cens en 2.000 persones provinents de l’absorció de Caixa Penedès.

Els excel·lents resultats són fruit d’una consistent implantació a l’entitat amb una Secció sindical de més de 700 afiliats/des i d’una acció sindical de proximitat que ha permès atendre els i les empleades amb rapidesa i eficiència malgrat no tenir alliberats sindicals a temps complet, com estableixen els estatuts de la Secció sindical.

Un altre element destacable, per insòlit al món sindical, ha estat la campanya nítidament independentista que s’ha dut a terme tot situant el dret a la sobirania del poble català com a element destacat del programa electoral.

Aquests resultats tenen com a primera conseqüència la participació de la CSC en la Comissió de control del Pla de pensions de l’entitat, permetent a la central sindical independentista posar llum i taquígrafs a la gestió d’aquest element estratègic.

Des de la CSC felicitem els i les companyes de la Secció sindical pels excel·lents resultats i per la campanya electoral que ha estat respectuosa amb la resta de sindicats, honesta en els plantejaments i obertament independentista.

BBVA

Al BBVA s’han obtingut 3 representants a la demarcació de Barcelona amb un 11,84% dels vots augmentant significativament el nombre de suports dels anteriors comicis. Cal tenir en compte que, a l’igual que en el cas del Banc Sabadell, la plantilla i el cens electoral han augmentat substancialment a causa de les diverses absorcions d’altres entitats per part del BBVA.

Felicitem als companys de la CSC al BBVA pels bons resultats obtinguts.